O namaPoduzeće“Novoteks“doo osnovano je 1993 godine sa sjedištem u Kiseljaku. Od samog početka bavimo se distribucijom i prodajom prigodnog programa čestitki, slikovnica za djecu, poklon vrećica, ukrasnog papira poklon program. magneta i tome sličnog. Pošto smo imali potrebu za stalcima kako bi kvalitetno izložili asortiman, odlučili smo se za proizvodnju istih iz praktičnih razloga.Aplicirali smo za ISO standard, koji ćemo uskoro dobiti. Kod nas je trenutno zaposleno 10 radnika sa tendencijom rasta, a vlasničku i upravljačku ulogu ima obitelj Novak. Novoteks d.o.o ovakvim pristupom i stalnim usavršavanjem te kvalitetnim asortimanom (rad sa tvrtkama provjerene tradicije i kvalitete roba) pruža sigurnost vlastitim zaposlenicima i našim partnerima koje servisiramo.Svake godine smo prisutni na sajmu knjiga u Sarajevu na Skenderiji. Dobro došli na naš štand Na raspolaganju imamo 300m2 skladišnog , 200m2 proizvodnog i 200m2 kancelarijskog prostora u našem vlasništvu. Sa distribucijom prisutni smo svakodnevno na cijelom prostoru BiH.

Sa asortimanom smo prisutni u slijedećim većim tvrtkama: Hiper i super marketi – Konzum” “CM” Vitez “Mercator”(čestitke i slikovnice) ,BiH i HT “Pošta”(čestitke),”Velpro”(čestitke i poklon vrećice) Knjižare i poklon galerije.

”Mališić” Međugorje, “Antonio Comerce” Mostar, sve knjižare“Svjetlost” Sarajevo ,”
FIS” Vitez, te sa mnogobrojne druge knjižare i trgovine.Naši komercijalisti svako- dnevno obilaze prodajna mjesta i stoje vam na raspolaganju

Odgovornost u poslovanju i kvalitetan servis su ključni elementi na kojima inzistiramo te smo po tome do sada i prepoznati .